Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adana Sağlık-Sen Akademi’de İlk Ders Zili

Adana Sağlık-Sen Akademi’de İlk Ders Zili

Adana Sağlık-Sen Akademi’de İlk Ders Zili

Adana Saglik-Sen Akademi’de Ilk Ders Zili

Adana Saglik-Sen Subesi tarafindan baslatilan Saglik-Sen Akademi Saglik Yöneticisi Yetistirme Programi Evliya Çelebi Uygulama Oteli Konferans Salonun da Adana Il Saglik Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastane Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Baskan Yardimcilari, Hastane Bashekimleri, Müdürleri ve kursiyerlerin yüksek katilimi ile basladi. Akademinin Ilk Dersi Adana Il saglik Müdürü Dr. Ahmet Özer tarafindan verildi

“ ÖNEMLI BIR DESTEK OLACAGI DÜSÜNDESINDEYIZ”

Program açilis konusmasinda Adana Saglik-Sen Sube Baskani Bekir Nennioglu ‘ Saglik-Sen Akademinin saglik sektörünün her kademesinde rol alan tüm kurum ve kuruluslarda görev alabilecek saglik yöneticileri ve liderlerinin yetistirilmesine katkida bulunmak, Egitimin saglik yöneticilerine ve saglik yönetici adaylarina kendilerini gelistirme cevizyon katma yönünde önemli bir destek olacagi düsündesindeyiz. Bizim için hayal ile baslayan akademinin projemizin bugün gerçeklesiyor olmasi bizleri memnun etmistir. Katilimin bu denli yüksek olmasi ise gelecekte liderlik üstlenmek isteyen saglik çalisanlarinin istegini bizlere göstermistir ve bu istek bizleri memnun etmistir.” Dedi.

“ISINIZI SEVEREK YAPMANIZI VE BIR YABANCI DIL ÖGRENMENIZ TEMENNISINDEYIM”

Program kapsaminda Adana Il Saglik Müdürü Dr. Ahmet Özer programin açilis konusmasinda sagligin tek basina yöneltilebilecek bir kavram olmadigini söyledi. Türkiye yatak ortalamasinin 26 olmasina ragmen Adana’da 32 olmasina dikkat çeken Ahmet Özer ,' Adana sürekli personel degistiren bir il.Bunun avantajlari var.Kurumsal hafiza için çok önemli bu.Burada bir sorun yok mus gibi davranilmasi ise dezavantaj.Bu psikoloji sizin degisim alginizi yok ediyor.'Diyerek daha saglikli nesiller için spor ve diger etkinliklerin alt yapisinin olmasi gerektigini saglik çalisanlarindan ise isini severek yaparken yabanci dil ögrenmeleri temennisinde bulundu.

ADANA’DA SAGLIK HIZMETLERINI ANLATTI

‘Adana da Saglik Hizmetleri‘ konusunu anlatirken Kamu Hastane Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Emrah Ceviz ise ‘Saglik Bakanligi ve Tasra Teskilati’ konusunu kursiyerlere anlatti.Her iki konusmaci da faaliyete geçirilen akademi araciligi ile gelecek yeni nesil yöneticilerin liyakat sahibi olmasinin saglanacagindan duyduklari memnuniyeti ve akademiye her zaman destek olduklarini ve olacaklarini dile getirdiler.Kursiyerlerin memnuniyeti ile ilk dersleri tamamlanan akademi 20 hafta boyunca her cumartesi saglik yöneticiligi konulari üzerine devam edecek.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli